Nieuws

EA kondigt online versie Play Live aan

5 mei 2020, 11:19

Electronic Arts (EA) heeft haar jaarlijkse evenement, EA Play Live, aangekondigd. De show vindt dit jaar plaats op 12 juni om 01.00 uur en wordt volledig online gehouden.

Vanwege de aanhoudende problemen rondom het coronavirus zal game-ontwikkelaar EA haar jaarlijkse evenement, EA Play Live, volledig online houden. Het evenement dat normaal het weekend voor de E3 in Los Angeles wordt gehouden, is nu voor kijkers op 12 juni vanaf 01.00 uur te volgen via een livestream.

Embedded content: https://twitter.com/EA/status/1257324099807768583?s=20

Welke games er precies onthuld gaan worden is nog niet bekend, maar de verwachting is dat in ieder geval de nieuwe FIFA, NFL en Madden games getoond gaan worden. Daarnaast schijnt EA bezig te zijn met het ontwikkelen van een nieuwe Battlefield en Star Wars-game, dus er is een kans dat kijkers ook van die twee games de eerste beelden te zien krijgen. Verder is het opvallend dat het Twitter-account van The Sims ook een Tweet plaatste met de aankondiging van het evenement, waardoor ook van die EA-franchise een nieuwe titel verwacht wordt.