Electronic Arts FIFA
Nieuws

EA teaset via tweet Team of the Group Stage in FIFA 20

5 december 2019, 18:30

Met volgende week de laatste ronde van de Champions League werd het Team of the Group Stage team deze week al verwacht. Dit is op donderdagavond door Electronic Arts via een tweet bevestigd. Ze hebben zelfs een sneak peak weggegeven van vijf spelers die erin zitten. De hoop is dat grote namen als Messi, Mbappe en Son in dit TOTGS team verschijnen.

UPDATE: Het volledige Team of the Group Stage team is inmiddels al bekend en kan hier bekeken worden. 

Het Team of the Group Stage team is een selectie spelers die het beste in de knock-out fase van de Champions League hebben gepresteerd. Dit staat los van de Road to the Final kaartjes, die naar alle waarschijnlijkheid volgende week een upgrade krijgen. Hier zullen ook een enkele Europa League speler tussen zitten. 

De TOTGS kaartjes worden vrijdagavond om zeven uur in de avond in pakketjes verwacht. In een tweet heeft EA van vijf spelers de positie en nationaliteit weggegeven. Waar iedereen hoopt op Messi, Mbappe, Son, de Bruyne en Sterling denken wij dat het om de volgende spelers gaat:

  • Karim Benzema - Real Madrid
  • Ángel di Maria - PSG
  • Hans Vanaken - Club Brugge
  • Hwang Hee-chan - Red Bull Salzburg
  • Raheem Sterling - Manchester City

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1202648853003943937?s=20

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: