Nieuws

Echo Zulu naar finale BPL na verrassend gemakkelijke winst op Sector One

Beeld: Gamelux

31 augustus 2019, 17:38

Voor de derde keer in dit BPL-seizoen was Echo Zulu veel te sterk voor Sector One. Zaterdagmiddag eindigde de halve finale tussen beide teams in 2-0 en gaat Echo Zulu morgen een poging doen om titelverdediger Defusekids te verslaan in de grote finale.

In twee games die samen niet eens een uur duurden heeft Echo Zulu weer eens duidelijk gemaakt dat ze op dit moment in topvorm verkeren. Zonder al te veel tegenstand werd Sector One met 2-0 opzij gezet. Nu komt het in de finale aan op een rematch van de eerste game van de knock-outfase, toen Defusekids met 2-0 won. Naast de prijzenpot van 4000 euro staat in deze finale een ticket naar EU Masters op het spel. De winnaar mag de Benelux vertegenwoordigen op dit grote internationale toernooi. In 2018 was Echo Zulu dit team en afgelopen BPL-seizoen was de eer aan Defusekids. Morgen wint dus een van beide teams voor de tweede keer de BPL én het ticket naar EU Masters.

De finale is morgen vanaf 14:00 te zien op het Twitch-kanaal van Inside Esports. Alle informatie over de Benelux Premier League is te vinden op de competitiepagina.