Nieuws

Eerste seizoen Valorant heet Ignition en nieuwe agent geteased

29 mei 2020, 16:36

Riot Games heeft haar Valorant Twitter-account een nieuwe header gegeven. Op de header is een onbekende agent te zien, wat waarschijnlijk de nieuwe agent is die bij de launch op 2 juni wordt geïntroduceerd. Ook krijgt het eerste seizoen de naam Ignition.

Op het officiële Valorant Twitter-kanaal heeft Riot Games vandaag haar header veranderd. Op het plaatje zijn zes agenten te zien: Jett, Phoenix, Raze, Cypher, Brimstone en een onbekende agent. De onbekende agent is waarschijnlijk de nieuwe agent die op de launch van Valorant, dinsdag 2 juni, geïntroduceerd wordt. Het is een vrouwelijke agent met lang rood haar. Het is nog onbekend wat de agent haar vaardigheden zijn.

Valorant seizoen 1 Ignition teaser

Op de header is verder te zien dat het eerste seizoen Ignition heet.

Over Valorant

Valorant is een tactisch 5 tegen 5 schietspel dat ontwikkeld wordt door Riot Games, bekend van onder andere League of Legends. Valorant is qua opzet vergelijkbaar met Counter-Strike; een team valt aan en moet de bom plaatsen, terwijl het andere team dit moet voorkomen. Het spel is een kleine twee maanden in closed beta geweest, waarna Riot Games vorige week de officiële lancering aankondigde.

Wil je je optimaal voorbereiden op de officiële release van Valorant? Neem dan een kijkje in onze tips & tricks voor beginners, tips & tricks voor elke agent en kijk welke agents het beste zijn in onze tier list.