Nieuws

Elgiganten het sterkst op dag 2 PCS Europe, Omaken bijft aan kop

17 mei 2020, 10:21

Na twee intensieve dagen staat Omaken nog steeds bovenaan het klassement van de Europese PUBG Continental Series (PCS). Elgiganten was het sterkste op de tweede dag, maar komt desondanks dat niet in de top 3 van het klassement terecht.

Omaken staat op de eerste plek met 125 punten, een dikke voorsprong op Team Solomid, wat tweede staat met 90 punten. Team Liquid maakt de top 3 af met 89. Tempus, het hoogst gerangschikte team wat pas één dag gespeeld heeft, staat zesde met 62 punten.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGEsports/status/1261753760176619521?s=20

Voor het Zweedse Elgiganten begon de dag erg goed met twee overwinningen op rij, al helemaal omdat ze de dag ervoor vrijwel laatste waren geworden. Met 62 punten op de dag waren ze het sterkste van groep B tegen C. Voor FaZe Clan was het ook een goede eerste dag, zij werden derde met 54 punten. Toernooileider Omaken werd vijfde op de dag met 43 punten. 

De eerste week van de groepsfase heeft nog één speeldag, met groep A tegen C. Teams waarvan we een sterke dag kunnen verwachten zijn onder andere FaZe Clan, Tempus en Team Red Zone. Na vandaag vindt er vanaf vrijdag nog één week van de groepsfase plaats, met de top 16 die vervolgens naar de finales gaan die over twee weken zijn.