Nieuws

Epsilon Esports en FACT Gaming beginnen goed aan laatste week Rainbow Six qualifiers

4 februari 2020, 12:50

Epsilon Esports en FACT Gaming zijn goed begonnen aan de vijfde en laatste online qualifier voor de Rainbow Six Challenger League. Beide teams pakten twee overwinningen op de eerste speeldag en plaatsen zich daarmee voor de tweede speeldag.

Het Belgische Epsilon Esports begon de qualifier maandag met een overwinning op Awaken Militia (3-7), gevolgd door een nederlaag tegen seekORG (7-3). De derde en laatste wedstrijd van de avond werd nipt gewonnen van SILENTGAMING (7-8), waardoor Epsilon Esports alvast twee overwinningen op zak heeft. FACT Gaming begon de qualifier minder goed met een nederlaag tegen Samsung Morning Stars (7-5) maar won daarna van Absolute Legends (7-1) en Awaken Militia (7-2).

EU Challenger League

Alleen de beste zestien teams plaatsen zich na de open qualifiers voor de closed playoffs van de EU Challenger League. Met deze overwinningen staan Epsilon Esports (12 punten) en FACT Gaming (10 punten) nu virtueel op de 27e en 30e plaats. Het gat naar de 16e plek is nog groot, maar te overbruggen. Beide teams moeten hiervoor tijdens de tweede en derde speelronde op dinsdag en woensdag goede resultaten behalen. Gekoloniseerd, toen nog Trust Gaming CL,  heeft zich enkele weken geleden al geplaatst voor de closed playoffs.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: