Nieuws

ESPN organiseert Valorant Invitational op 20 april

19 april 2020, 16:26

De Amerikaanse zender ESPN gaat een Valorant-toernooi organiseren. De ESPN Esports Valorant Invitational duurt drie dagen, van 20 tot en met 22 april. In totaal doen er acht teams met esporters uit verschillende games mee, waaronder CSGO, Fortnite en League of Legends. Ook het befaamde Valorant ontwikkelaars-team is van de partij.

Netwerk ESPN kondigde via haar esports Twitter-kanaal de ESPN Esports Valorant Invitational aan. Het toernooi begint op 20 april om 21:30 Nederlandse tijd. In totaal doen er acht teams mee, met esporters uit 7 verschillende games: CSGO, Fortnite, League of Legends, PUBG, Rainbow Six: Siege, Apex Legends en Overwatch. Ook doet het ontwikkelaars-team mee van Valorant, dat eerder een streamerteam met onder andere Shroud en Summit1g versloeg.

Het toernooi duurt in totaal drie dagen en wordt live uitgezonden op het Twitch-kanaal van ESPN. Wat er te winnen valt of wie onderdeel uitmaakt van de teams, is nog onduidelijk.

Embedded content: https://twitter.com/ESPN_Esports/status/1251616493743362048?s=20

Over Valorant

Valorant is een nieuw tactisch schietspel dat ontwikkeld wordt door Riot Games, bekend van League of Legends. Het spel lijkt een brug te slaan tussen Overwatch en Counter-Strike: Global Offensive. In een team van vijf strijd je tegen vijf andere agenten. Het doel is hetzelfde als in Counter-Strike: de bom planten, of voorkomen dat deze geplant wordt. Het spel heeft aanvankelijk tien agenten. De meeste agenten zijn onthuld.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: