Nieuws

Esports Club zoekt freelance redacteurs

23 februari 2021, 18:56

Weet jij alles van esports, Rocket League, Fortnite en simracen? En houd je van schrijven en content maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen willen we bezoekers laten genieten van nog meer mooie content en jou een publicatieplatform bieden.

In 2019 zijn we bij Esports Club gestart met het publiceren van content. Dat bevalt ons goed en we willen dit graag verder uitbouwen. Daarom zijn we op zoek naar contentmakers, en dan voornamelijk schrijvers. Je houdt je bezig met het maken van content voor de website en socials over games zoals Fortnite, Rocket League en F1 2020. Uiteraard verwachten we van onze freelance redacteurs dat zij nieuws kunnen schrijven over alles omtrent gaming en esports.

Op dit moment bieden we betaalde freelance functies aan en vrijwillige functies. Je gaat deel uitmaken van een volwaardige esports-redactie en wordt opgenomen in ons werkproces. Zo leer je hoe dit in zijn werk gaat en wat er van je verwacht wordt. Daarnaast krijg je je eigen verantwoordelijkheden en kun je jezelf een specifiek onderwerp eigen maken en daarin uitblinken.

Freelancers en vrijwilligers gezocht

Momenteel zoeken wij:

  • Freelancers die tegen betaling nieuws en artikelen kunnen schrijven voor Esports Club, AD en Red Bull. Kennis over simracen, Fortnite of Rocket League is een pré.
  • Vrijwilligers die op regelmatige basis een artikel of nieuwtje kunnen leveren over hun favoriete game.

Ben jij de contentmaker die we zoeken? Stuur ons een bericht via het contactformulier en deel met ons je naam, je leeftijd, ervaring en een link naar eerdere artikelen die je gemaakt hebt.

Deel: