Nieuws

Esports Game Arena en TOPdesk organiseren nieuw seizoen TOPdesk Hero League met Hearthstone en Rocket League

26 oktober 2020, 13:07

Esports Game Arena en TOPdesk hebben een derde seizoen van de TOPdesk Hero League op Esports Nederland aangekondigd. Hearthstone is voor een derde seizoen vernieuwd, terwijl Mario Kart na twee seizoenen plaats maakt voor Rocket League.

Voor zowel Hearthstone als Rocket league is er in de TOPdesk Hero League een prijzenpot van 500 euro beschikbaar. Deze is te verdienen tijdens de finale, waarvoor men zich kan kwalificeren in de weken daarvoor. In verband met de huidige coronacrisis zal de hele TOPdesk Hero League, indien de huidige maatregelen in stand blijven, geheel online plaatsvinden.

Beide competities gaan deze week van start en duren tot december. De Rocket League competitie begint op woensdag 28 oktober en endigt met de finale op zaterdag 19 december. De Hearthstone Nationals competitie begint op zondag 1 november en eindigt met de finale op zondag 13 december.

Alle informatie over de TOPdesk Hero League is te vinden op de website van Esports Game Arena, inschrijven voor de toernooien kan op de website van Esports Nederland. Allebei de toernooien worden uitgezonden op het Twitch kanaal van Esports Game Arena.

Deel: