Nieuws

Esports Summer College vindt 27 mei online plaats

12 mei 2020, 10:36

Esports Summer College, de pre-conference van EsportsX 2020, vindt op 27 mei online plaats. Vanaf 13:30 zal een twee uur durend programma de conferentie voorzien van verschillende onderwerpen en sprekers. Het is de eerste keer dat een dergelijke conferentie online wordt gehouden.

Veel evenementen worden afgelast of uitgesteld door de uitbraak van het coronavirus. Gamescon, E3 en de Game Developers Conference gaan allemaal niet door op hun geplande datum vanwege het virus. EsportsX en Ahoy Rotterdam gaan door met Esports Summer College, aangezien het evenement online plaats vindt.

Het programma van Esports Summer College bestaat uit verschillende sprekers, waaronder sprekers van Twitter, Ahoy Rotterdam, ESL, De Politie en meer. "De afgelopen maanden waren er nog nooit zoveel online interacties tussen gamers, fans, brands en organisaties," laat EsportsX weten. "Met de impact die covid-19 de komende jaren zal hebben. is dit hét moment om jezelf de juiste handvaten te geven." 

Esports Summer College vindt op 27 mei om 13:30 plaats. De broadcast zal plaatsvinden, maar geïnteresseerden kunnen zich via de website van Esports X gratis aanmelden voor de conferentie.