Nieuws

Esportslokaal organiseert tweede editie Call of Duty: Warzone-toernooi

24 juni 2020, 14:01

Na het succes van de eerste Editie van het Thuis Dansen in Verdansk-toernooi heeft organisator Esportslokaal aangekondigd een tweede editie te organiseren. Deelnemers gaan op 27 juni strijden om de titel en een van de door Cooler Master gesponsorde prijzen. De inschrijvingen zijn tot en met vrijdag 26 juni voor iedereen geopend.

Call of Duty: Warzone spelers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de tweede editie van het Thuis Dansen in Verdansk-toernooi dat georganiseerd wordt door Esportslokaal. Na een succesvolle eerste editie, met maar liefst 195 deelnemers, organiseert Esportslokaal op 27 juni vanaf 18.00 uur editie twee. Spelers strijden daarbij niet alleen om de titel maar ook om een mooie prijzenpot ter waarde van bijna 900 euro bestaande uit Cooler Master-hardware.

De inschrijving voor het toernooi is gratis en tot en met vrijdag 26 juni open voor iedereen. Het toernooi wordt gespeeld in trio's en heeft dezelfde opzet als Twitch Rivals. De precieze informatie over het toernooi en het regelement zijn te vinden op de website van Esportslokaal.