Nieuws

Ex-LowLandLions Rainbow Six team verder bij Gamma Gaming

2 oktober 2020, 13:26

Enkele dagen geleden maakte LowLandLions bekend dat hun Rainbow Six team de organisatie verlaten had. Geruchten gingen direct de ronde waar het topteam heen zou gaan en daar is nu duidelijkheid over. Gamma Gaming is het nieuwe thuis van de dominantie line-up.

Het sterke team begon in de Benelux als Trust Gaming, maakte vervolgens een stap naar Defusekids en ging uiteraard mee met de rebrand naar LowLandLions. Afgelopen week werd bekend dat zij een aanbod hadden gekregen dat niet te weigeren was en verlieten de spelers LLL. Nu is duidelijk van welke organisatie dat aanbod afkomstig was.

Voetballer Arsenal

Gamma Gaming is een relatief nieuwe organisatie die financieel ondersteund wordt door de voetballer Sead Kolašinac. De verdediger van het Engelse Arsenal wil volgens eigen zeggen 'vooral jonge mensen ondersteunen bij het vervullen van hun dromen'.

Nu maakt Gamma Gaming dus bekend dat ze het oude team van LowLandLions onder hun hoede nemen. Leonski, Avaiche, Deapek, Panix, Astroo, Sternab en Phenomene gaan namens de organisatie in de Rainbow Six Challenger League strijden om het kampioenschap.

Embedded content: https://twitter.com/gg_gamma/status/1311367784258064386?s=20

Rainbow Six Siege is niet de enige game waar Gamma Gaming actief is. Al eerder kondigden ze hun Fortnite-spelers aan, waaronder ook Merijn. Het jonge talent won in 2019 DreamHack Winter en nam 30.000 dollar mee naar huis.

Embedded content: https://twitter.com/gg_gamma/status/1310250830138880003?s=20