Nieuws

Extra custom class slots Call of Duty Modern Warfare staan op planning Infinity Ward

Extra custom class slots Call of Duty Modern Warfare staan op planning Infinity Ward

3 januari 2020, 09:38

Call of Duty spelers krijgen misschien binnenkort nog een verlaat kerstcadeautje van Infinity Ward. De ontwikkelaar is namelijk bezig met het toevoegen van extra custom class slots aan Modern Warfare. Deze slots kunnen al in de eerstvolgende update zitten.

Infinity Ward developer Joel "ArtPeasant" Emslie liet in een Redditpost weten dat er bij Infinity Ward momenteel gewerkt wordt aan het toevoegen van extra class slots in Modern Warfare. Momenteel bevat de game (in tegenstelling tot Call of Duty 4 en Modern Warfare 2) maar 5 class slots waardoor veel spelers zich genoodzaakt zien om, zodra ze een class willen maken die beter bij een bepaalde gamemode past, hun bestaande classes om te gooien.

Emslie meent dat de extra class slots ook niet lang op zich laten wachten en dat het onderwerp bij Infinity Ward 'in de mainline' zit. We kunnen de extra slots volgens hem misschien dan ook al in de eerstvolgende update zien verschijnen. Wel zullen we nog even geduld moeten hebben want, zo schrijft Emslie, 'er kunnen verschrikkelijke bugs ontstaan als de extra slots niet goed getest zijn'.