Nieuws

Bekijk hier de eerste beelden van F1 2021

Bekijk hier de eerste beelden van F1 2021

Codemasters en EA SPORTS hebben de eerste beelden & gameplay van F1 2021 vrijgegeven. De screenshots tonen auto’s van de coureurs die deelnemen aan het huidige Formule 1 seizoen, waaronder de Red Bull van Max Verstappen en de Mercedes van Lewis Hamilton. Ook zijn er video’s met gameplay gedeeld, waarin we meerijden op een aantal circuits uit de Formule 1-kalender.

F1 2021 HAM

F1 2021 is te koop vanaf 16 juli. Het is de eerste officiële F1-game die wordt uitgebracht sinds ontwikkelaar Codemasters werd aangekocht door Electronic Arts eerder dit jaar. De game zal worden uitgebracht op diverse platformen: niet alleen op PC, Playstation 5 en Xbox Series X, maar ook op oudere consoles als Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Lees ook ons artikel over F1 2021, waarin we alles over de game vertellen.

F1 2021 Bahrain

Max Verstappen

De screenshots die zijn vrijgegeven, tonen de Formule 1-wagens in actie op drie circuits: Bahrein, het Britse Silverstone en Albert Park in Melbourne, Australië. Ook de auto van Max Verstappen figureert in één van de beelden. We zien hem op deze screenshot achter de Haas van Nikita Mazepin rijden: iets wat in het echte Formule 1-seizoen ook gebeurt, meestal wanneer Verstappen de Russische coureur lapt na een paar raceronden.

F1 2021 VER

Naast een aantal screenshots zijn er ook video's met gameplay gedeeld, waarin wordt geraced op de circuits van Bahrein, Silverstone en het legendarische Spa-Francorchamps in België. Bekijk hieronder de video van een rondje over Spa, gezien vanuit de cockpit van Max Verstappen's Red Bull.

Embedded content: https://youtu.be/GsuZ-HgF4X8

De vrijgegeven beelden tonen vier van de in totaal 23 races op de F1-kalender van 2021. We zijn benieuwd hoe het circuit van Zandvoort, dat dit jaar voor het eerst sinds 1985 terugkeert in de Formule 1, er uit gaat zien in de game. Ook kijken we uit naar het aankomende F1 Esports-seizoen.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate