Nieuws

F1 2021-game vandaag officieel gelanceerd

F1 2021-game vandaag officieel gelanceerd

Het nieuwste spel in de F1-spelreeks, F1 2021, is vandaag gelanceerd. De game was voor de echte racefanaten al vanaf maandag te spelen als pre-order, maar is vanaf nu officieel voor iedereen beschikbaar.

Om de lancering te vieren werden een aantal journalisten uitgenodigd om het nieuwe spel te komen ontdekken tijdens het launch-event in het F1 Racing Centre in Utrecht. Na een korte kennismaking met de race-sim en het spel, werd er door het aanwezige journaille gestreden in de heuse F1 2021 Dutch Media Grand Prix. Na een spannende race was het Laurens Stade van Formule1.nl die er met de overwinning vandoor ging.

Embedded content: https://twitter.com/Codemasters/status/1415973996714147840

F1 2021

F1 2021 is, vanzelfsprekend, de nieuwste titel in de Formule 1-spelreeks. De game is ook dit jaar weer ontwikkeld door codemasters en bevat, ondanks het kleine aantal veranderingen aan de echte F1-wagens, een hoop vernieuwingen.

Zo is het dit jaar voor het eerst mogelijk om met twee spelers in dezelfde carrière-mode te spelen en bevat de game een nieuwe verhaal-mode in de vorm van Braking Point. Daarnaast is de My Team-mode ook dit jaar weer van de partij, waarin een speler zijn eigen Formule 1-team kan managen. Daarbij kunnen spelers in F1 2021 hun team versterken met een paar van de meest iconische namen in de sport. Zo zijn de kwaliteiten van onder andere Michael Schumacher, Ayrton Senna en Alain Prost in te huren.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders