Nieuws

Faker en T1 krijgen speciale uitvoeringen van Matrix Keyboards

3 juni 2021, 16:56

Esportsteam T1 heeft een samenwerking met Matrix Keyboards aangekondigd. De esporters van T1, die op topniveau meedoen in onder meer League of Legends en Valorant, gaan spelen op toetsenborden van Matrix. Daarnaast komen er speciale uitvoeringen van de toetsenborden, gebaseerd op T1 en Faker, de ster van het T1 League of Legends team.

Embedded content: https://twitter.com/T1/status/1400256163866832900?s=20

De berichten van T1 en Matrix Keyboards op Twitter gingen gepaard met een video, waarin niemand minder dan Faker zelf de samenwerking tussen de twee partijen aankondigde. De Zuid-Koreaanse League of Legends-professional staat bekend om zijn sterke plays en indrukwekkende skill level in de game. T1 en Faker wonnen samen maar liefst drie keer League of Legends Worlds, het toernooi waarin de beste teams ter wereld het tegen elkaar opnemen. Faker wordt regelmatig geprezen als de beste League of Legends-speler van de wereld. Hij behaalde dan ook als eerste de mijlpaal van honderd game wins in internationale League of Legends-toernooien.

r1622703438187897

Door de samenwerking tussen T1 en Matrix Keyboards komen er ook speciale uitvoeringen van toetsenborden op de markt, die de naam en het logo van T1 gaan dragen. Er komt daarnaast ook een toetsenbord dat de naam van Faker zal gaan dragen. Hoe de T1-toetsenborden er precies uit komen te zien, is nog onduidelijk. T1 heeft een duidelijk kleurenschema met zwart en rood, dus het lijkt ons logisch dat die kleuren een hoofdrol gaan spelen bij de ontwerpen van de toetsenborden.

Nieuwe naam

Matrix Keyboards is een relatief nieuwe naam in de wereld van gaming hardware. Het bedrijf is opgericht in 2018 en plaatst zichzelf op de markt als een producent van hoge kwaliteit esportsproducten. Matrix Keyboards verkoopt naast toetsenborden ook items als losse keycaps in diverse kleuren, waarmee gamers hun toetsenborden kunnen customizen. Check ook ons artikel over gaming toetsenborden, waarin we uitleggen hoe je het beste toetsenbord voor jouw esports-behoeften kunt vinden.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen en speelt zelf ook op competitief niveau