Nieuws

Faker tekent nieuw contract en wordt mede-eigenaar van SK Telecom T1

18 februari 2020, 13:26

League of Legends-superster Faker heeft voor drie jaar bijgetekend bij SK Telecom T1, dat laat de organisatie weten. Als onderdeel van het contract wordt Faker mede-eigenaar van T1 Entertainment & Sports.

Lee "Faker" Sang-hyeok blijft dankzij zijn nieuwe contract tot zeker 2022 actief voor SK Telecom T1. Volgens ESPN neemt hij daarnaast na zijn esports-carrière een leidinggevende functie bij SKT op zich.

"Faker is altijd al een bouwsteen van T1 geweest", laat T1 CEO Joe Marsh weten. "Na zijn terugtreden als professioneel esporter – wanneer dat ook mag zijn – zal hij als leidinggevende bij T1 actief blijven om de volgende generatie esporters te begeleiden."

Ook Faker zelf laat weten enthousiast te zijn over zijn toekomst bij de T1. "Ik vind het een eer om mede-eigenaar te worden van T1 en kijk ernaar uit om na mijn spelerscarrière leiding te mogen geven binnen binnen de organisatie."

Embedded content: https://twitter.com/T1LoL/status/1229564979637964802?s=20

T1 Entertainment & Sports

Faker is nu mede-eigenaar van T1 Entertainment & Sports, het bedrijf achter het succesvolle League of Legendsteam SK Telecom T1. De organisatie bezit naast het League of Legends-team ook teams in Apex Legends, Dota 2, PUBG, Hearthstone, Fortnite en Smash.

Nu Faker mede-eigenaar is, is de kans erg groot dat hij tot het einde van zijn spelers-carrière voor SK Telecom T1 blijft spelen.

Faker is niet de enige speler die mede-eigenaar is van zijn team. Onlangs werd ook Bjersgen al mede-eigenaar van Team SoloMid.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: