Nieuws

Febiven speelt niet in LEC/LCS 2021: "Volledig mijn eigen schuld"

17 november 2020, 12:45

Via een uitgebreide Twitlonger heeft de Nederlandse Fabian "Febiven" Diepstraten laten weten dat hij voor komend jaar geen team in de LEC of LCS heeft kunnen vinden.

Febiven heeft voor zijn 24 jaar er al een flinke carrière op zitten. Zo speelde hij voor H2K, Fnatic en Misfits Gaming. Helaas kon hij bij dat laatste team niet rekenen op een plekje voor komend seizoen en verliet hij het team. Nu blijkt echter dat 'Febi' voor komend seizoen ook geen nieuw team heeft kunnen vinden en free agent is.

Embedded content: https://twitter.com/MSF_Febiven/status/1328431686389035018

"Na vijf jaar League of Legends op het hoogste niveau gespeeld te hebben, heb ik geen team kunnen vinden in de LCS of LEC om in 2021 voor te spelen," begint de lange Twitlonger van de Nederlandse midlaner. "Dat is volledig mijn eigen schuld."

Slechte teamgenoot

"Als ik terugkijk heb ik te weinig waardering gehad voor dat waar ik zoveel jaren van heb gehouden," gaat Febiven verder. "Ik ben soms een slechte teamgenoot geweest, maar soms ook een geweldige. Zoals we allemaal onze ups en downs hebben."

Verder toont de Nederlander zich begripvol voor de huidige situatie. "Ik had het de afgelopen dagen lastig met het feit dat ik geen team gevonden had, maar nu realiseer ik dat het onderdeel van mijn reis is dat het ooit zou gebeuren. Het belangrijkste is dat ik me realiseerde dat niet iedereen voor elkaar bedoeld is. Ik moet geen dingen forceren als ze niet goed voelen."

Opgeven

"Opgeven zou het ergste zijn dat ik nu kan doen," vervolgt Febiven strijdvaardig. "IK heb al deze ervaring opgebouwd en zou deze moeten gebruiken voor persoonlmijke groei en om te delen met de mensen waar ik in de toekomst mee ga werken." Verder legt Febiven in het stuk tekst nog uit hoe belangrijk mindset en energie is om resultaat te boeken.

Febiven maakt zich klaar om zich via een academy team weer op te werken naar het hoogste niveau. "Dit is de ideale gelegenheid om aan mezelf te werken en te bewijzen dat ik op het hoogste niveau thuis hoor en het in me heb om prijzen te winnen."

Deel: