EA Sports FIFA
Nieuws

FIFA 20 ratings countdown start 6 september

5 september 2019, 18:13

EA Sports FIFA heeft via hun social media kanalen met een teaser laten weten dat we vrijdag 6 september meer informatie krijgen betreft de FIFA 20 ratings. In de teaser werd alleen de hashtag #Fifa20Ratings met de datum getoond. Hieruit is nog niet duidelijk op te maken dat zij net als vorige jaren starten met een top 100 ratings countdown.

De afgelopen dagen zijn er al veel leaks online gekomen over de FIFA 20 ratings. Het is echter de vraag of deze ratings daadwerkelijk kloppen. Daar komen we dus zeer binnenkort achter.

De afgelopen jaren begon EA verspreid over vijf dagen de top 100 ratings langzaam aan bekend te maken. Met de top 10 werd geëindigd waar we vervolgens van de hele FIFA Ultimate Team database de ratings konden terug vinden.

De komende dagen zal in ieder geval officieel duidelijk worden welke ratings de topspelers krijgen en welke kaartjes goed zijn om te gebruiken in het begin. Dan kan de pret beginnen met brainstormen hoe jij je startersteam samen wilt gaan stellen. 

Benieuwd naar alle andere datums, zoals wanneer FIFA 20 beschikbaar is via EA Access? We hebben ze voor je op een rij gezet. 

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1169611245600694272?s=20

Deel: