EA Sports FIFA
Nieuws

FIFA 20 release dag, Ones to Watch gekte barst los

27 september 2019, 19:21

FIFA 20 is vanaf vandaag voor iedereen verkrijgbaar. Om de start van FIFA 20 te vieren brengt Electronic Arts op de release dag veel nieuwe content uit. De Ones to Watch-promotie is van start gegaan en nieuwe season objectives en squad building challenges zijn live.

Op dag van de officiële release van FIFA 20 pakt EA gelijk goed uit. Dinsdag werd al bekend welke spelers, die  deze zomer een transfer gemaakten, een OTW-kaartje krijgen. De OTW-kaartjes zitten tien dagen in pakketjes tot maandag 7 oktober 17:00. Met het vernieuwde beloningssysteem binnen FIFA Ultimate Team geeft dit voor EA ook de mogelijkheid meer uit deze promoties te halen.

Eerder deze week hadden spelers al de mogelijkheid om te stemmen op drie spelers waarvan de winnaar dit weekend via een SBC verkrijgbaar is. Binnen de line-up van de OTW-kaartjes was het vooral opvallend dat een Tottenham Hotspur-speler ontbreekt. Nu weten we waarom. OTW Tanguy Ndombele is namelijk vrij te spelen via de season objectives. Hier heb je negen dagen de tijd voor. In totaal zijn er acht objectives die je moet voltooien. Voor elke objective krijg je ook nog een kleine reward.

Naast alles omtrent OTW zijn er ook nog twee extra SBC's live gegaan. De eerste is de de speler van de maand augustus in de Bundesliga: Robert Lewandowski. Op het moment van schrijven is zijn SBC op zowel de PlayStation als Xbox te doen voor rond de 165.000 coins.

Binnen de advanced SBC's is die van national pride er bijgekomen. Binnen deze SBC zijn er vier secties te voltooien. Er is dus gelijk op de grote officiële release dag van FIFA 20 veel te doen binnen FIFA Ultimate Team. 

Deel: