Nieuws

FIFA 20 Summer Heats aangekondigd

16 juni 2020, 09:53

EA heeft op Twitter een nieuwe promo aangekondigd in de vorm van Summer Heats. De verwachting is dat in Summer Heats eerdere promo-kaarten een upgrade krijgen om beter te passen in de huidige staat van het spel.

FIFA-ontwikkelaar EA heeft in een Twitter-bericht een nieuwe FIFA 20 Ultimate Team promo aangekondigd: Summer Heats. De nieuwe promo gaat live vanaf 17 juni en het gerucht gaat dat Summer Heats zal draaien om geüpgraded versies van eerdere promo-kaarten als Futmas, Ultimate Scream, Flashbacks en Player Moments. Het idee achter deze opzet is het weer bruikbaar maken van deze speciale kaarten door ze een nieuwe versie te geven die beter past bij de huidige "power curve" van het spel.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1272574738012024834?s=20

De verwachting is dat de dagelijkse- en wekelijkse-objectives een grote rol gaan spelen bij de nieuwe promo. Zo is het mogelijk dat spelers via die objectives de orginele versie van een eerder gelanceerde promo-kaart kunnen verdienen en deze vervolgens moeten gebruiken om zijn geüpgraded versie te bemachtigen. Daarnaast is op de afbeelding in het Twitter-bericht een icoontje van een hand met een kaart te zien wat doet vermoeden dat de community tijdens deze promo zijn stem kan uitbrengen op welke kaarten een Summer Heat-upgrade gaan krijgen.