EA Sports FIFA
Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Alle Ones To Watch-kaartjes bekend

24 september 2019, 21:19

Met de officiële FIFA 20 release aanstaande vrijdag trapt Electronic Arts af met de Ones To Watch-promotie. Deze promotie werd in FIFA 18 voor het eerst geïntroduceerd en was toen een groot succes was. Afgelopen jaar vielen de kaartjes tegen door weinig bijzondere transfers. Dat is dit jaar anders, waardoor er dit jaar een aantal interessante kaartjes tussen zitten.

De Ones To Watch-kaartjes zijn dynamische kaartjes van de grootste transfers in de afgelopen zomer. Deze kaartjes krijgen een upgrade als zij erg goed presteren. Een voorbeeld is Frenkie de Jong die afgelopen week een TOTW kaartje heeft ontvangen. Op basis van deze rating wordt vervolgens ook zijn OTW verhoogd. 

Redelijk onverwachts heeft EA al drie dagen voordat de OTW kaartjes in de pakketjes komen de volledige line-up bekend gemaakt. Deze is te zien in onderstaande video die EA Sports FIFA heeft geplaatst op Twitter.

De gebroeders Hazard, Jovic en João Félix waren door EA al eerder aangekondigd. De negentien andere spelers zijn nu dus ook bekend. Griezmann, Coutinho, de Jong, de Ligt, Lucas Hernández en Pépé zijn samen met de eerder bekend gemaakte namen de grote klappers.

Naast dat deze OTW kaartjes in pakketjes komen gaat EA ook nog specifieke OTW objectives en SBC's online brengen. De eerste SBC wordt een OTW-kaartje waar FIFA-spelers de mogelijkheid hebben om op te stemmen. Deze stemming gaat tussen Éder Militão, Cutrone en Saint-Maximin. De speler met de meeste stemmen zal dan later via een SBC verkrijgbaar zijn.

Met een drukke transferzomer kon het niet anders dat er ook veel spelers niet zijn gekozen om als OTW online te brengen. Zo is er voor nu alleen gekozen voor kaartjes uit een van de grote competities. Geen spelers dus uit de Eredivisie. Toch zijn er een aantal opvallende afwezigen. Tottenham Hotspur kreeg de laatste jaren bijvoorbeeld veel kritiek omdat ze weinig nieuwe spelers contracteerden. Daar brachten ze dit jaar verandering in, maar ondanks dat krijgen ze geen een OTW-kaartje. 

De OTW-promotie start aanstaande vrijdag 27 september. Het is nog niet bekend voor hoelang deze spelers als OTW in pakketjes zitten. Gebaseerd op de afgelopen twee jaar verwachten wij dat ze gedurende twee weken in pakketjes zitten. Dit zal ongetwijfeld vrijdag bekend worden gemaakt.

Deel: