Yahoo
Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Karl Toko-Ekambi LaLiga speler van de maand

14 november 2019, 18:49

Donderdag is de eerste LaLiga speler van de maand squad building challenge uitgebracht binnen FIFA 20 Ultimate Team. Karl Toko-Ekambi van Villareal is verkozen als speler van de maand oktober in de Spaanse competitie.

Karl Toko-Ekambi was ondanks de slechte vorm van Villareal in LaLiga erg belangrijk voor de club met zijn doelpunten. Ze stonden in het begin van de maand oktober tegen de degradatiestreep aan. Door de doelpunten van Toko-Ekambi klom Villareal naar de elfde plaats. Toko-Ekambi heeft een 86 rated kaartje gekregen waarbij je alleen een 83 rated squad hoeft in te leveren. Een Team of the Week speler en minstens een LaLiga speler zijn verplicht. LaLiga is na de Premier League, Bundesliga en Ligue 1 de vierde competitie waarvan een speler van de maand SBC is uitgebracht binnen FIFA 20 Ultimate Team. Je hebt zevenentwintig dagen om de SBC te voltooien.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1195038688444469248?s=20

Naast de LaLiga speler van de maand SBC is zoals elke donderdag weer een nieuwe Marquee Matchups uitgekomen. Bij het voltooien van de hele groep krijg je een Prime Gold Players Pack. Er was ook voor een hele korte tijd een TOTW upgrade SBC live. Dit werd al na een paar minuten offline gehaald. Waarschijnlijk gaat dit om een foutje en werd deze te vroeg uitgebracht. De reden van het offline halen van de SBC is nog niet bekend.

Deel: