Nieuws

Geen FIFA 21 demo, EA focust zich op volledige versie

Geen FIFA 21 demo, EA focust zich op volledige versie

EA heeft op Twitter laten weten geen FIFA 21 demo uit te brengen. De ontwikkelaar zegt op Twitter dat het ontwikkelteam zich liever focust op het uitbrengen van de beste ervaring in de volledige game. EA brengt normaliter de demo twee weken voor de release uit. Er gingen geruchten rond dat de demo morgen of vrijdag beschikbaar zou zijn.

De beslissing van EA om geen FIFA 21 demo uit te brengen komt als een grote schok. Het populaire voetbalspel kent al sinds de begindagen een demo, waarin fans het nieuwe spel twee weken voor de release al uit kunnen proberen. Weliswaar in een beperkte mate, is het een grote graadmeter voor de veranderingen in de volledige game. Dit jaar kiest EA ervoor om de tijd die een dergelijke demo in beslag neemt, niet uit te brengen. Het bedrijf gaat zich focussen op het uitbrengen van de volledige versie voor zowel de huidige generatie als de volgende generatie van consoles.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1308137708024401920?s=20

FIFA 21 verschijnt op 9 oktober op de PlayStation 4, Xbox One en Windows. Ook wordt de game beschikbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Binnenkort komen de Web App en Companion App online.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld