Nieuws

FIFA 21 Team of the Year event start 7 januari

7 januari 2021, 13:19

Het nieuwe jaar is inmiddels een week oud en EA heeft aangekondigd dat het Team of the Year in aantocht is. Er kan vanaf vandaag gestemd worden.

Zoals ieder jaar brengt EA ook dit jaar weer een Team of the Year uit. De spelers die in 2020 het beste gepresteerd hebben krijgen een speciale kaart met betere stats dan hun normale kaart. Wat dat betreft is het te vergelijken met Team of the Week.

Volgens een korte teaservideo op de Twitter-pagina van EA Sports FIFA wordt duidelijk gemaakt dat het stemmen voor Team of the Year vandaag (7 januari) begint. Er is echter nog geen concrete informatie of starttijd bekend. De community bepaalt dus wie er in het Team of the Year komen.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1346849004370452480

Vorig jaar waren Mané, Mbappé en Messi de grote sterren van het Team of the Year. Er was ook opvallend veel Nederlandse invloed, want Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk kregen ook allemaal een speciale kaart. Het elftal werd compleet gemaakt door Kanté, De Bruyne, Robertson, Alexander-Arnold en Alisson, waarmee Liverpool met vijf spelers hofleverancier was.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: