Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: FUT Birthday Team 2

2 april 2021, 19:35

Op vrijdag 2 april heeft Electronic Arts zoals verwacht het tweede FUT Birthday team gedropt binnen FIFA 21 Ultimate Team. De promo die in het teken staat van de verjaardag van de populaire gamemode FUT. Met een selectie aan toffe, populaire spelers die een vijf sterren weakfoot of skillmoves upgrade krijgen. In team 2 zitten onder andere Raheem Sterling, Adama Traoré en Ryan Kent.

De FUT Birthday promo is elk jaar weer een van de populairste promo's binnen FIFA 21 Ultimate Team. Een afwisseling van populaire namen binnen de game en een aantal unieke namen ontvangen elk een vijf sterren skillmoves of weakfoot upgrade.

FUT Birthday Team 2

Zoals verwacht is ook het tweede FUT Birthday een erg goed gevuld team. Letterlijk elke speler heeft een goede potentie om veel teams beter te maken. Een Raheem Sterling met vijf sterren skillmoves is erg gevaarlijk. Of wat dacht je van een geupgrade Adama Traoré, Youcel Atal en Ryan Kent. Deze namen waren vorig jaar al erg sterk. Met deze statistieken kan het ook niet anders dat ze ook dit jaar weer binnen de meta vallen.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1378029623150223368?s=20

FUT Birthday objective

Net als vorige week met Klaas-Jan Huntelaar zien we ook deze week een FUT Birthday objective speler. Deze week heb je de mogelijkheid om FUT Birthday Hamza Choudhury vrij te spelen. Hiervoor heb je een week de tijd voor en dien je vijf objectives te voltooien.
Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1378031008344313860?s=20

FUT Birthday SBC's

EA heeft tot nu toe elke dag een FUT Birthday speler uitgebracht binnen de Squad Building Challenge sectie. Als we de leaks mogen geloven dan komen er nog een aantal erg toffe spelers aan die in de SBC sectie gedropt worden. We krijgen tot en met dinsdag 6 april nog elke dag een populaire speler uit een oudere FIFA. Zo werd er vandaag met de release van Team 2 Dimitri Payet uitgebracht. Payet was in FIFA 16 een veel gebruikte speler.

In het FUT Birthday artikel hebben we alle SBC's voor je opgesomd.