Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: Road to the Final Team 3

FIFA 21 Ultimate Team: Road to the Final Team 3

Met de knock outfase om de hoek heeft Electronic Arts FIFA het derde Road to the Final team uitgebracht. Deze spelers ontvangen een upgrade als zij een ronde verder komen met hun club. Team 3 bestaat onder andere uit Raphaël Varane, Paul Pogba en Dušan Tadić. Deze spelers zijn voor een week in pakketjes verkrijgbaar.

Road to the Final Team 3

In het derde Road to the Final Team heeft EA gekozen voor de helft Champions League en de andere helft Europa League kaartjes. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op Varane. Zijn gouden kaartje behoort namelijk tot een van de beste centrale verdedigers van de game. Een kaartje met upgrade potentie is dan natuurlijk erg interessant.

Eerder dit jaar werd Road to the Final Team 1 en Team 2 al uitgebracht. Het is mogelijk dat EA in een later stadium van de knock-out fase nog extra kaartjes toevoegt. Met Team 3 zijn er geen Road to the Final kaartjes in de objectives of squad building challenge sectie gedropt. Wel zijn vanaf vandaag alle prime icons in pakketjes beschikbaar.

Europa League en Champions League

Road to the Final Team 3 bestaat voor de helft uit Champions League een de andere helft uit Europa League kaartjes.Voor Ajax fans is Dušan Tadić de naam die het meeste aanspreekt.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek