Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: Showdown

FIFA 21 Ultimate Team: Showdown

Electronic Arts FIFA heeft op tweede kerstdag de Showdown SBC’s teruggebracht in FIFA 21 Ultimate Team. Voor een specifieke wedstrijd worden twee kaartjes uitgebracht die een upgrade kans hebben als het team van de speler wint. Met in de eerste editie Acuña van Sevilla versus Coquelin van Villareal.

Afgelopen zomer werden de Showdown SBC’s tijdens de Summer Heat promo voor het eerst binnen FUT gebracht. Bij de Showdown SBC wordt een wedstrijd uit een week gepakt en van de twee desbetreffende teams een Showdown SBC uitgebracht.

In FIFA 21 is de wedstrijd van dinsdag 29 december tussen Sevilla en Villareal gekozen. Met als spelers Acuña en Coquelin. De speler van het winnende team ontvangt een +2 upgrade op zijn Showdown kaartje. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel, dan krijgen beiden spelers een +1 upgrade. Als je de SBC doet dan weet je dus niet of de speler een upgrade krijgt of niet. Hier komt een gokje bij kijken. Weet dus waaraan je begint.

De Showdown SBC’s worden vanaf nu over het gehele jaar uitgebracht. EA heeft niet een releaseschema uitgebracht. Wij verwachten echter dat ze nu minimaal eentje per week uitbrengen.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek