Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: Team of the Group Stage

FIFA 21 Ultimate Team: Team of the Group Stage

De groepsfases van de Champions League en de Europa League zitten er weer bijna op. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om de beste spelers te selecteren van deze groepsfases. Electronic Arts FIFA doet dit in FIFA 21 met de Team of the Group Stage promo. Dit jaar heeft EA gekozen voor onder andere Lionel Messi, Kevin de Bruyne en Marcus Rashford. In de objectives is Kingsley Coman vrij te spelen. De promo loopt tot en met vrijdag 11 december 19:00.

Team of the Group Stage

De Team of the Group Stage (TotGS) staat in het teken van de best presterende spelers in de Champions League en Europa League. De spelers hebben een permanente upgrade gekregen ten opzichte van hun hoogste rated kaartje in de game. Messi, de Bruyne, Bruno Fernandes en Haaland zijn de grote blikvangers.

Team of the Group Stage Squad Building Challenge

Lucas had een grote waarde in het plaatsen voor de knockout fase van zijn team Tottenham Hotspur. Hiermee heeft hij een TotGS kaartje verdiend. Deze is voor de komende zes dagen in de Squad Building Challenge sectie vrij te spelen. Op het moment van schrijven dien je 295.000 coins aan spelerswaarde hiervoor in te leveren.

Team of the Group Stage Objectives

In de objectives is voor de komende week, tot en met vrijdag 11 december Kingsley Coman vrij te spelen. Hiervoor moet je de volgende doelstellingen voltooien;

  • Allrounder: Geef een assist en maak in dezelfde wedstrijd een doelpunt met Bundesliga-spelers in Live FUT Vriendschappelijk: Managementmeesterwerk, met minimaal 8 Bundesliga-spelers in je startselectie.
  • Klasse voorzetten: Geef 8 assists met een voorzet in Live FUT Vriendschappelijk: Managementmeesterwerk, met minimaal 8 Bundesliga-spelers in je startselectie.
  • Consistent assistentie: Geef met Bundesliga-spelers een assist in 15 verschillende wedstrijden in Live FUT Vriendschappelijk: Managementmeesterwerk, met minimaal 8 Bundesliga-spelers in je startselectie.
  • Flitsend geplaatst: Maak 8 doelpunten met een geplaatst schot met spelers met min. 4* Skillmoves in Live FUT Vriendschappelijk: Managementmeesterwerk, met minimaal 8 Bundesliga-spelers in je startselectie.
  • Winnende wijze: Win 7 wedstrijden in LIve FUT Vriendschappelijk: Managementmeesterwerk, met minimaal 8 Bundesliga-spelers in je startselectie.

Coman FIFA 21

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek