Nieuws

FIFA 21 Ultimate Team: TOTY Honourable Mentions

FIFA 21 Ultimate Team: TOTY Honourable Mentions

Het Team of the Year event is in volle gang binnen FIFA 21 Ultimate Team. Op vrijdagavond heeft EA naast het TOTY een aantal Honourable Mentions uitgebracht. Spelers die een sterk kalenderjaar hadden, maar niet in het TOTY zitten. Daarnaast is Lionel Messi als twaalfde man in het TOTY gekozen.

Honourable Mentions

Vorig jaar bracht EA met Team of the Year een maand van tevoren van elke genomineerde speler een Nominees kaartje uit binnen de game. Elke speler kreeg daarmee een +1 upgrade. Dit jaar heeft EA dit anders uitgepakt. Geen Nominees kaartje, maar TOTY Honourable Mentions. Binnen de objectives is Jack Grealish vrij te spelen. Hiervoor moet je 5 objectives voor voltooien in de Live FUT Friendly: World Beaters. Hier heb je 7 dagen de tijd voor. De overige 6 spelers zijn in pakketjes verkrijgbaar.

TOTY 12de man is Lionel Messi

Deze week had de FIFA community de mogelijkheid om op de twaalfde man te stemmen binnen het TOTY. Je had de keuze tussen, Son Heung-min, Thiago Alcântara en Lionel Messi. Laatstgenoemde heeft zoals verwacht deze stemming gewonnen. Messi heeft een 98 rated TOTY kaartje gekregen. Net als de rest van het TOTY is hij tot dinsdagavond 19:00 in pakketjes verkrijgbaar.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek