Electronic Arts FIFA
Nieuws

FIFA 21 Web App is live

30 september 2020, 16:59

Het FIFA 21 seizoen is begonnen. De web app is namelijk woensdagavond vlak voor zeven uur in de avond online gebracht. Met de web app hebben spelers de mogelijkheid de eerste stappen te zetten binnen FIFA 21 Ultimate Team. Indien je FUT eerder hebt gespeeld ontvang je een aantal pakketjes om een kickstart te geven.

De release van de web app is de officiële start van FIFA 20. Net als ieder ander jaar begin je met het kiezen van een thuis- en uittenue, logo en een leenspeler te kiezen. Vervolgens krijgen spelers die eerder FUT gespeeld hebben een aantal gratis pakketjes. Hiermee kan jij mooi je eerste stappen zetten binnen de game. 

De FIFA 21 Web App is gratis te gebruiken via de website van EA Sports.

Transfermarkt in Web App

Naast het samenstellen van je team heb je ook toegang tot de transfermarkt. Hiermee kan je dus spelers gaan kopen en verkopen. Daarnaast heb je via de web app al een inzicht in de milestones, objectives en squad building challenges. Heb je genoeg spelers dan kan je ook al aan de slag gaan met de squad building challenges. 

Eerder schreven wij al over de functies en content binnen de FIFA 21 web app en companion app. Tevens hebben wij een aantal starter teams op een rijtje gezet om je op weg te helpen met het bouwen van je eerste team.

Team of the Week 1

Vlak nadat EA de FIFA 21 Web App online zette, kwam ook het eerste Team of the Week online. Met onder andere Luis Suarez, Ben Yedder en Andres Iniesta zijn er al direct leuke spelers te vinden in de pakketten.