Nieuws

De FIFA 22 Akinfenwa Premium SBC is nu beschikbaar

De FIFA 22 Akinfenwa Premium SBC is nu beschikbaar

De FIFA 22 Akinfenwa Premium SBC is nu beschikbaar. Deze icoon hangt aan het einde van het seizoen zijn voetbalschoenen aan de wilgen. EA SPORTS vond het daarom tijd om hem in het zonnetje te zetten. Dat doen ze met een premium squad building challenge. We vertellen je meer over de statistieken en het voltooien van de opdracht.

Adebayo Akinfenwa is een powerhouse. De ongeveer 100 kilo wegende aanvaller van Wycombe Wanderers is inmiddels 40 jaar en zijn pensioen is aanstaande. Akinfenwa komt uit in de League One en is daarom niet echt bruikbaar in FIFA 22. Maar, met het juiste team kan zijn Premium SBC kaart wél nuttig zijn.

Zo goed is de FIFA 22 Akinfenwa SBC

De fysieke statistieken van de FIFA 22 Akinfenwa Premium SBC vallen meteen op. Op stamina na zijn al zijn fysieke statistieken 99. Dit levert hem een physicality van 99 op. Ook zijn shooting is met 91 uitstekend. Opvallend is shot power van 99 en positioning van 97. Zijn volledige statistieken zijn in de afbeelding van futbin hieronder te vinden.
fifa-22-akinfenwa-premium-sbc

Zo voltooi je de FIFA 22 Akinfenwa SBC

Er zijn talloze manieren om de FIFA SBC van Akinfenwa te voltooien. De FIFA 22 fans moeten één team opgeven en daarin aan een aantal voorwaarden voldoen. Met de volgende voorwaarden is Adebayo Akinfenwa een relatief goedkope SBC-kaart.

  • Team chemistry is minimaal 70
  • Squad rating is minimaal 84
  • Minimaal één speler uit Engeland
  • Minimaal één Team of the Week speler

Inspiratie nodig? We geven je één voorbeeld van een oplossing die we op futbin vonden. Met deze squad ben je op de PlayStation, Xbox en PC tussen de 40.000 en 50.000 FIFA 22 coins kwijt. Kijk voordat je spelers gaat aanschaffen of je zelf spelers hebt die binnen het team passen.

fifa-22-akinfenwa-premium-sbc-oplossing

Met deze spelerskaart van Adebayo Akinfenwa ga je op het hoogste niveau waarschijnlijk niet het verschil maken. Maar, in een FIFA Ultimate Team met veel Engelse spelers is het leuk om deze speler puur voor de nostalgie erbij te hebben.