Nieuws

Dit is het FIFA 22 Bundesliga Team of the Season

Dit is het FIFA 22 Bundesliga Team of the Season

Het FIFA 22 Bundesliga League Team of the Season is gisteravond officieel bekendgemaakt. Tijdens het Bundesliga Team of the Season krijgen de spelers die dit seizoen de meeste indruk hebben gemaakt een flinke upgrade. FIFA-spelers hadden tot en met 1 mei de kans om op hun favoriete spelers te stemmen, en wij hebben alle gekozen namen voor je op een rijtje gezet.

Veel FIFA-fans en voetballiefhebbers zagen een aantal van de Bundesliga Team of the Season spelers waarschijnlijk al aankomen. Echter spelen er ontzettend veel goede spelers in deze competitie, dus blijft het moeilijk om te beslissen wie er dit seizoen een plekje in het Team of the Season verdient.

Bundesliga Team of the Season zit vol met talent

In het Bundesliga Team of the Season is ook dit jaar weer ijzersterk. Hoewel er dit jaar misschien wat minder aandacht is voor de Bundesliga (zo is er geen een kaart in de gehele competitie die meer dan 1.000.000 coins waard is), zit het team of the Season toch vol met hele goede kaarten.

Wat opvalt aan dit Team of the Season, is dat maar liefst 4 spelers die ook een Future Stars kaart hebben gekregen, ook een Team of the Season kaart hebben ontvangen. Jude Bellingham, Florian Wirtz, Evan Ndicka en Jeremie Frimpong verschenen alle 4 ook in de Future Stars promo. Je kan dus gerust zeggen dat de Bundesliga vol met talent zit.

Verder zitten de grote namen natuurlijk ook weer in het Bundesliga Team of the Season. De topscorer van de competitie, Robert Lewandowski, heeft samen met Joshua Kimmich de hoogste rating van het team gekregen, gevolgd door Christopher Nkunku en Jude Bellingham.

Het volledige Bundesliga Team of the Season:

Lewandowski - 97 - ST
Kimmich - 97 - CDM
Nkunku - 96 - CF
Bellingham - 96 - CM
Haaland - 95 - ST
Wirtz - 95 - CAM
Neuer- - 95 - GK
Müller - 94 - CAM
Davies - 93 - LB
Ndicka - 92 - CB
Diaby - 92 - RM
Schlotterbeck - 91 - CB
Frimpong - 91 - RB
Raum - 90 - LB
Kostic - 90 - LM

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann