Nieuws

FIFA 22 penaltytoernooi Levi's Perfect Strike aangekondigd

FIFA 22 penaltytoernooi Levi's Perfect Strike aangekondigd

Aankomende zaterdag organiseren esporter Levi de Weerd en Red Bull een penaltytoernooi in FIFA 22: Levi's Perfect Strike. Aan het evenement doen zestien bekende esporters mee uit de Nederlandse FIFA 22-scene. Het evenement is live te volgen op het Twitch-kanaal van Levi en Red Bull Nederland.

Dit jaar vindt de tweede editie van Levi's Perfect Strike plaats. Het toernooi draait geheel om penalties nemen in FIFA 22. In totaal worden zestien spelers opgedeeld in acht teams. Die teams nemen het vervolgens tegen elkaar op in een best-of-three. De finale wordt gespeeld in een best-of-five. Spelers mogen per potje kiezen wie de penalties neemt, en wie op doel staat. Wisselen tijdens de penaltyreeks is niet toegestaan.

Wie doen er mee?

Red Bull heeft nog niet aangekondigd welke spelers er meedoen. Via de website en social media laten ze weten dat er elke dag één of twee duo's worden aangekondigd. Uiteraard doet Levi de Weerd mee, en naar verwachting zal esporter en Red Bull streamer Dani Visser een entree maken. Met wie de twee een duo vormen is dus nog niet duidelijk.

Winnen en straffen

De winnaar van Levi's Perfect Strike neemt een FIFA 22 Penalty Cup troffee mee naar huis. Dat is niet alles, want zij ontwijken ook de straffen die genoteerd staan voor de verliezers. Hoewel…:

  • Scoor je in de kwartfinale met een panenka, dan krijgt de tegenstander een strafpunt. Het team met de meeste strafpunten krijgt kontje knal.
  • In de halve finale krijgt het team met de meeste strafpunten een food challenge: het eten van een hete peper.

Kijk live mee

Levi's Perfect Strike vindt zaterdag 25 juni plaats. Het spektakel is live te volgen op het Twitch-kanaal van Levi de Weerd en Red Bull Nederland.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld