Nieuws

Dit is het FIFA 22 Ligue 1 Team of the Season

Dit is het FIFA 22 Ligue 1 Team of the Season

Het FIFA 22 Ligue 1 Team of the Season is vrijdagavond officieel bekendgemaakt. Binnen deze FIFA Ultimate Team promo krijgen de spelers die dit seizoen de meeste indruk hebben gemaakt een flinke upgrade.

Voor een aantal FIFA-fans en voetballiefhebbers komt de keuze voor een aantal van de spelers binnen dit team niet als een verrassing. Maar, ook in de Ligue 1 spelen de beste spelers van de wereld, dus het blijft moeilijk om te beslissen wie er dit seizoen een plekje in het Team of the Season verdient.

Ophef over sommige Ligue 1 TOTS spelers

Nu het gehele team bekend gemaakt is, hebben fans hun meningen over de spelers kunnen delen. Een aantal FIFA-fans reageert verbaasd op een bepaalde keuzes van EA Sports. De League 1 heeft immers zelf ook een 'team van het seizoen' samengesteld. Beide teams komen niet bepaald overeen.

Lionel Messi kende over het algemeen een redelijk eerste seizoen bij zijn nieuwe club Paris Saint Germain. De Argentijn was in 26 wedstrijden bij 20 goals betrokken, maar voor veel fans is dit niet genoeg om een plekje in het Ligue 1 Team of the Season te verdienen.

Ook Neymar zit niet bij de officiele Team of the Season selectie dat door de Ligue 1 zelf bekend is gemaakt. Veel spelers lijken dit echter minder erg te vinden, omdat Neymar nou eenmaal erg populair is onder de FIFA-fans.

Naast Messi en Neymar kent het FIFA 22 League 1 TOTS nog veel meer toppers. Denk aan Payet van Olympique Marseille of Ben Yedder van AS Monaco. Hieronder vind je de complete lijst:

Mbappé - 97 - ST
Messi - 97 - RW
Neymar - 96 - LW
Ben Yedder - 95 - ST
Marquinhos - 95 - CB
Paquetá - 94 - CAM
Tchouaméni - 94 - CDM
Lafont - 94 - GK
Nuno Mendes - 93 - LB
Payet - 93 - CF
Fofana - 92 - CM
Terrier - 92 - LW
Saliba - 91 - CB
Guendouzi - 91 - CM
Clauss - 90 - CDM

Welke van deze spelers hoop jij toe te voegen aan je FIFA Ultimate Team? Deze week werd ook het FIFA 22 Team of the Week 36 bekend gemaakt. Ook daar vind je uitstekende spelers van de Europese velden.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann