Nieuws

Miedema en Martens voetbalsters met hoogste FIFA 22-ratings

Miedema en Martens voetbalsters met hoogste FIFA 22-ratings

Vivianne Miedema en Lieke Martens zijn twee van de 22 beste voetbalsters volgens de ratings van FIFA 22. Dat heeft EA Benelux, de Nederlandstalige tak van Electronic Arts, bekendgemaakt. Miedema leidt met een rating van 92 zelfs de lijst aan, samen met de Engelse Lucy Bronze en de Franse Wendie Renard. Martens vinden we terug met een rating van 89.

Vanaf 1 oktober, wanneer FIFA 22 wordt uitgebracht, kun je deze voetbalsters laten spelen in je FIFA 22 Ultimate Team. Wij hebben ook een aantal tips voor je om een goed team te bouwen in FIFA 22. Zo kun je binnenkort al aan de slag gaan met het managen van je eigen club via de FIFA 22 Web App & Companion App.

Embedded content: https://twitter.com/EA_Benelux/status/1438496824092934147?s=20

Eerder maakte EA Sports de beste spelers van FIFA 22 bekend. Lionel Messi voert die lijst aan met een score van 93, waardoor hij de beste voetballer zal zijn in FIFA 22. Miedema en andere voetbalsters zitten daar dus heel dichtbij. Verder komen er natuurlijk ook nieuwe FIFA 22 Icons, waaronder Robin van Persie.

Miedema en Martens

martens-en-miedema
Waarschijnlijk ken je Vivianne Miedema en Lieke Martens wel door het vrouwenelftal van Oranje: Nederland is dan ook een van de sterkste landen in het vrouwenvoetbal. De voetbalsters behoren tot de absolute wereldtop, dus verrassend is het niet dat Miedema en Martens hoge ratings hebben gekregen in FIFA 22.

Vivianne Miedema begon haar carrière bij Heerenveen, maar maakte in 2014 de overstap naar Bayern Munchen. Tegenwoordig speelt ze bij het Engelse Arsenal. Lieke Martens heeft bij veel clubs gevoetbald, waaronder VVV-Venlo en het Belgische Standard Luik. Sinds 2017 voetbalt ze voor FC Barcelona.

Wil je goed van start gaan in FIFA 22? Bekijk onze vijf tips voor een vliegende start in FIFA 22 of onze guide om snel beter te worden!

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate