Nieuws

FIFA 22 Shapeshifters team 2 geleaked

FIFA 22 Shapeshifters team 2 geleaked

FIFA 22 Shapeshifters team 2 komt vrijdag 24 juli pas uit, maar het hele team is nu al geleaked! De Shapeshifters promo keert, na een jaar afwezigheid eindelijk terug naar FIFA Ultimate Team. Ook in het tweede team zitten een aantal populaire spelers, en EA Sports heeft deze van flinke upgrades voorzien. Wij vertellen je alle details.

Zoals gezegd is Shapeshifters vorig jaar niet uitgebracht. Dit jaar is de geliefde promo weer terug binnen FIFA. Shapeshifters is een team van spelers dat een fantasie positie heeft gekregen. Daarom heeft EA Sports hun statistieken voor die posities van een upgrade voorzien. Dit zorgt ervoor dat de promo niet zo zeer op waarheid is berust, maar dat maakt deze promo niet minder interessant.

FIFA 22 Shapeshifters team 2 wordt op vrijdag 24 juni om 19.00 officieel bekend gemaakt. Echter is het complete team, zoals we ondertussen wel gewend zijn, ruim van te voren gelekt. De officiële statistieken zijn helaas nog niet bekend, maar zodra we die weten zullen we dit artikel updaten.

De meest opvallende speler is natuurlijk Cristiano ronaldo. De Portugese goal machine speelt normaal gesproken in de spits, maar met zijn Shapeshifters kaart is hij naar LW getransformeerd. Met een rating van 99 is de portugees natuurlijk uitzonderlijk goed.

Ook Sergio Ramos, die bij Paris saint germain speelt, heeft een upgrade gekregen in deze fantasie opstelling. De Spanjaard speelt normaalgesproken als centrale verdediger, maar is nu naar een spits getransformeerd.

Net als in Shapeshifters team 1, zit er ook een Nederlandse speler in team 2. De linksback van Ajax, Daley Blind maakt onderdeel uit van het tweede Shapeshifters team. De 92-voudig international heeft de CDM positie gekregen, wat betekent dat je hem op vrijwel elke plaats in het veld neer kunt zetten. Dit is het complete team:

Ronaldo: LW 99
Marcelo: ST 97
Ramos: CAM 96
Werner: RF 96
Traore: CF 95
El Shaarawy: CAM 95
Silas: CF 95
Corona: CM 94
Tierney: CB 94
Emre Can: CB 93
Pereyra: LWB 93
Thiago Mendes: 92 RB
Arnautovic: 92 CB
Blind: 91 CDM

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann