Nieuws

Dit is het FIFA 22 Team of the Week 36

Dit is het FIFA 22 Team of the Week 36

Iedere week maakt EA Sports op woensdagavond het FIFA 22 Team of the Week bekend. Daarin worden de spelers opgenomen die afgelopen week de grootste indruk hebben gemaakt. Deze week in FIFA 22 TOTW 36 zien we onder andere Son Heung-min, Andrew Robertson en Angel Di Maria.

Nu de laatste fase van FIFA 22 aan is gebroken en alle schijnwerpers op de Team of the Season promo's staan, krijgt het nieuwe Team of the Week iets minder aandacht. Toch zitten er ook deze week weer een aantal interessante kaarten bij.

Alle spelers in FIFA 22 TOTW 36

Tottenham Hotspur wist Norwich City FC met maarliefst 5-0 te verslaan en Son Heung-min was de sterspeler van de Londense grootmacht. De middenvelder van Tottenham Hotspur scoorde twee doelpunten en hielp daarmee de vierde plaats in de Premier League veilig te stellen. Deze vierde plaats levert Champions League ticket op.

Andrew robertson was erg belangrijk voor Liverpool in de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers FC. De verdediger maakte aan het einde van de wedstrijd de 3-1 en was verdedigend sterk. Robertson heeft alweer zijn vierde inform van FIFA 22 te pakken. Het is dus opvallend dat de Schot niet in het Premier League Team of the Season verscheen.

De Argentijnse Angel Di Maria wist alweer zijn derde inform van FIFA 22 vast te stellen. In zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint Germain wist hij in de slotfase de 5-0 binnen te tikken.

Son - 92 - LM
Robertson - 91 - LB
Di Maria - 90 - RM
Gundogan- 88 - CM
Bastoni - 88 - CB
Delort - 87 - ST
Diego Lopez - 86 - GK
Paulista - 86 - CB
Harrison - 84 - LM
Giroud - 84 - ST
Amrabat - 84 - CM
Demme - 83 - CDM
Lozano - 83 - ST
Nübel - 81 - GK
Cedric - 81 - RB
Kahveci - 81 - RM
Ruben Castro - 81 - ST
Muriqi- 81 - ST
Plattenhardt - 80 - LB
Eysseric - 79 - CM
Pritchard - 77 - CAM
Bye - 77 - RB
Owolabi - 68 - ST

FIFA Ultimate Team is de bekendste game modus van het voetbalspel. Het doel is om een zo goed mogelijk team te vormen en daarmee de strijd aan te gaan. De volgende promo is het Team of the Season van de Franse competitie League 1. Welke spelers voeg jij toe aan je team?

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann