Nieuws

De FIFA 22 Web App is live!

De FIFA 22 Web App is live!

Het is eindelijk zover: de FIFA 22 Web App is live! Met de Web App kun je jouw FIFA Ultimate Team volledig managen, zodat je je avontuur in FIFA 22 goed voorbereid kunt beginnen. Bekijk hiervoor ook onze vijf tips voor een vliegende start in FIFA 22!

FUT22 Web App screenshot

De FUT Web App, zoals ontwikkelaar en uitgever EA Sports de app officieel noemt, kun je bereiken op de FIFA-website via internetbrowsers als Google Chrome, Safari en Firefox. Met de Web App heb je toegang tot bijna alle functionaliteiten rond clubmanagement in FIFA 22. Er zijn dan ook genoeg spelers die dat exclusief en volledig doen via de Web App. Je kunt geen wedstrijden spelen via de Web App, maar voor de rest is er dus genoeg te doen.

FIFA 22 Gameplay

Hoewel de nieuwe Web App vergelijkbaar zal werken met die van FIFA 21, is de versie voor dit jaar uiteraard geupdate door Electronic Arts om goed te integreren met de nieuwe game. De FIFA 22 Web App biedt ons dus al een vroeg kijkje in wat we allemaal kunnen doen in de nieuwste titel in de langlopende voetbalgameserie. Natuurlijk keren veel bekende elementen terug in FIFA 22 Ultimate Team: zo is er wederom een (virtuele) transfermarkt, kun je je eigen stadion aanpassen en heb je natuurlijk veel mogelijkheden om je club volledig naar eigen smaak aan te passen.

FIFA Companion App

Voor mobiele apparaten is het handiger om vanaf 23 september de FIFA Companion App te downloaden via de App Store van Apple of Google's Play Store voor Android: de app werkt vrijwel hetzelfde als de website, maar dan vloeidender voor mobiele apparaten. Dat is uiteraard handig als je on the fly je FIFA 22-club wil aanpassen wanneer je bijvoorbeeld niet thuis bent.

Voordat FIFA 22 wordt uitgebracht op 1 oktober 2021, kun je alvast aan de slag met de FIFA 22 Early Access, mits je natuurlijk FIFA 22 Ultimate Edition hebt besteld. Bekijk ook ons overzicht met alle andere belangrijke data rond FIFA 22.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate