Nieuws

Dit zijn de nieuwe Heroes in FIFA 23

Dit zijn de nieuwe Heroes in FIFA 23

FIFA 23 laat nog even op zich wachten, maar het is de betrouwbare leaker FUT Sheriff nu al gelukt om een aantal van de nieuwe Heroes te leaken. Hoewel deze leaks natuurlijk nooit 100% te vertrouwen zijn, is de kans erg aannemelijk dat we deze Heroes daadwerkelijk in FIFA 23 kunnen verwachten.

FUT Sherrif zegt er wel bij dat, mede omdat het nog erg vroeg is, er nog veel kan veranderen aan de Heroes. De stats, positie en competities van de Heroes zijn tot nu toe slechts een voorspelling.

Dit jaar waren er vijf Heroes die boven de rest uitstaken: Abedi Pele, Robbie Keane, Antonio Di Natale, Cordoba en David Ginola. In FIFA 23 zal Yaya Toure zich bij dit rijtje voegen. De Premier League-legende is op maat gemaakt voor FIFA: hij is sterk, snel en zijn dribbel- en pass statistieken zullen, vooral in de beginfase van de game, erg goed zijn.

Ook Marchisio kan, in de vroege fase van de game, erg bruikbaar zijn. Marchisio's is erg all-round, wat hem de perfecte middenvelder zou kunnen maken. Met goede fysieke eigenschappen, uithoudingsvermogen en defensieve statistieken zal hij een nachtmerrie zijn om tegen te spelen.

Lucio is in veel verschillende competities actief geweest, dus het is nog even afwachten of hij voor de Serie A of voor de Bundesliga uit gaat komen. Desalniettemin is de Braziliaanse centrale verdediger, wat ons betreft, een goede toevoeging aan FIFA 23.

De volgende centrale verdediger is Rafa Marquez. De Mexicaanse verdediger van FC Barcelona zal een pace boost moeten krijgen om enigszins bruikbaar te zijn, maar heeft zijn Hero kaart zeker weten verdient.

Peter Crouch is de eerste van twee nieuwe Liverpool Heroes. De lange spits zal het moeten hebben van zijn kop vermogen, maar gaat waarschijnlijk niet heel bruikbaar zijn.

De tweede Liverpool Hero, en tevens eerste nederlandse Hero is Dirk Kuyt. Wij kunnen niet wachten om Kuyt te gebruiken en hopen stiekem ook dat hij de eerste Eredivisie Hero gaat worden.

Van de oud PSV en Manchester United speler Ji-Sung Park, weten wel nu al dat hij waarschijnlijk 5 sterren skills gaat krijgen.

Dit zijn alle nieuwe FUT Heroes die tot nu toe geleaked zijn. Zodra er meer informatie over deze spelers naar buiten komt, laten we dit natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann