Nieuws

FIFA-speler Aristote Ndunu weg bij AZ en sluit aan bij Sparta

3 september 2020, 14:21

Alweer nieuws rondom de eDivisie, want Aristote Ndunu en AZ Alkmaar zijn uit elkaar. Zowel de speler als de club laten dit weten via social media. Ndunu is komend seizoen in de eDivisie te zien in de kleuren van Sparta Rotterdam.

De 24-jarige Ndunu verlaat na ruim 3,5 jaar AZ Alkmaar. De FIFA-speler won in die periode twee keer de KNVB eBeker en ontving de prijs voor het mooiste doelpunt van de eDivisie in het seizoen 2017/2018. De geboren Katwijker kreeg de award voor zijn memorabele goal tegen Tom Heijnen van Roda JC.

Sparta Rotterdam

Amper 24 uur na de bekendmaking van zijn vertrek is ook al bekend waar Ndunu zijn carrière voort gaat zetten. Sparta Rotterdam kondigt de esporter namelijk aan als nieuwste toevoeging aan de club. Hij zal samen met teamgenoot Thomas de Zeeuw te zien zijn in het komende seizoen van de eDivisie. Ndunu zal op de Xbox spelen, waar De Zeeuw de PlayStation-controller zal hanteren.

Embedded content: https://twitter.com/SpartaRotterdam/status/1301460857344479232?s=20

Nieuw seizoen eDivisie

Nu de het nieuwe seizoen van de eDivisie steeds dichterbij komt gonst het ook van de geruchten rondom transfers. Van de week maakte PSV nog via een mysterieus bericht bekend dat ze een nieuwe speler gecontracteerd hebben, maar laten ze nog niet los wie het precies is. Het lijkt er echter sterk op dat het om Dennis Verhoeven gaat.

Zoals het er nu naar uitziet begint het nieuwe seizoen van de eDivisie eind oktober, dus de clubs hebben nog even de tijd om hun spelers klaar te stomen.