Nieuws

Finales Rainbow Six Benelux League aankomend weekend

Finales Rainbow Six Benelux League aankomend weekend

18 juni 2020, 10:21

Komend weekend zijn de finales van het vijfde seizoen van Rainbow Six Benelux League. Dan gaan LowLandLions, Sector One, Epsilon Esports en UX Gaming in een online toernooi uitmaken wie er met de eerste plek en de bijbehorende cheque van 6.000 Euro vandoor gaat.

Acht teams namen het de afgelopen weken tijdens de group-stage van de Rainbow Six Benelux League tegen elkaar op voor een plaats in de finales en een gedeelte van de 15.000 Euro tellende prijzenpot. De beste vier teams, LowLandLions, Sector One, Epsilon Esports en Ux Gaming, gaan aankomend weekend strijden in de online finales om de titel en de bijbehorende cheque van 6.000 Euro.

Embedded content: https://twitter.com/Rainbow6Benelux/status/1271789419016581121?s=20

Naast een mooie geldprijs plaatst de winnaar zich ook voor de European Challenger League. Daarin mogen zij volgend seizoen strijden voor een plek in de meeste prestigieuze Rainbow Six-competitie van Europa, de European League. Mocht LowLandLions er met de titel vandoor gaan, dan verdient de nummer twee deze plek. De Lions hebben zich namelijk al eerder voor deze competitie geplaatst.

De finales zullen op zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur volledig live te volgen zijn op Twitch en worden daar van Nederlands commentaar voorzien door Stijn "Hap" Hapers en Thiadrik "Toldersma" Oldersma. Zij worden voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijden ondersteund door analisten  Anthony "Anthox" Kremer en Anne "FastAnne"Janssen.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders