Nieuws

Finalisten Esports Awards Pro & On Air bekend

1 oktober 2020, 09:06

Op zaterdag 21 november worden de Esports Awards uitgereikt. De volledige lijst met finalisten is nu bekend en een aantal grote namen uit Europa maken kans op de prestigieuze prijs. Ook de Vlaamse Eefje "Sjokz" Depoortere is weer van de partij.

Nu de rook van de voorrondes is opgetrokken is het écht tijd om te bepalen welke esports-organisaties, -persoonlijkheden en -talenten in november in het zonnetje worden gezet. Voor de 2020 Esports Awards Pro en On Air prijzen zijn er 12 categorieën waar je je stem in uit kunt brengen. Er zijn helaas geen Nederlanders op de lijst te vinden, maar Sjokz verdedigt wel de eer van de Benelux onder het kopje Esports Host Of The Year.

Embedded content: https://twitter.com/esportsawards/status/1311405302328291331?s=20

Het is nu aan de community om hun stemmen uit te brengen. Via de website van de Esports Awards kun je ook voor jouw favoriet kiezen. Op 21 november worden de Esports Awards uitgereikt tijdens een online evenement dat wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal van de Esports Awards. De show is onderdeel van het vierdaagse event Esports Assemble.