Nieuws

Finalisten Hearthstone Dutch Nationals bekend

10 juli 2020, 10:25

Na vier weken aan kwalificatietoernooien zijn de uiteindelijke zestien deelnemers van de finales van de Hearthstone Dutch Nationals bekend. Veertien Nederlanders en twee belgen strijden op zondag 12 juli om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Hearthstone.

Deze zondag strijden in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn zestien spelers om de hoofdprijs in de Hearthstone Dutch Nations. Mcon Gaming is het best vertegenwoordigd met maar liefst drie spelers: Tbird, Mito en CptnKitty. Op de tweede plaats staat Glorious Gaming met twee spelers: Bouncyknight en Martinino.

Bouncyknight van Glorious Gaming

Andere teams die vertegenwoordigd zijn op het NK zijn Mouseplayz Esport met MJ1997, Obsidian Thieves met de Belgische Summerbeats, Divided Gaming met Dreadhead en Gamefist met de Belgische TheFlash.

Er nemen ook een hoop spelers zonder team deel aan de Hearthstone Dutch Nationals. Dit zijn Hipsterking, Goudhout, 1234, Revokez, Maxvdp, Fransman en Këlthrag.

Goudhout

De finales van de Hearthstone Dutch Nationals vinden op zondag 12 juli 2020 plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. Ook is het toernooi te bekijken op het Twitch-kanaal van Esports Game Arena.