Nieuws

Finalisten Hearthstone Topdesk Nationals bekend

21 september 2020, 19:59

Na twee maanden aan kwalificatietoernooien zijn de zestien spelers bekend die mee zullen doen aan de finales van de Hearthstone Topdesk Nationals. Twaalf Nederlanders en vier Belgen zullen aanstaande zondag strijden om de hoofdprijs van €200 en een ticket naar de Masters Tour Madrid.

De zestien spelers die deze zondag om de totale prijzenpot van €500 en het felbegeerde toegangsbewijs voor de Masters Tour Madrid zullen strijden zijn Maxvdp, Insania, Ruttie, Goudhout, Develline, Këlthrag, Thahihi, Ti5o, Dinx, Dreadhead, Revokez en Narra uit Nederland, en Martooka, Floki, SaucisseSwan en TheFlash uit België. De Nederlandse Innebandy was ook gekwalificeerd, maar kan niet aanwezig zijn waardoor zijn kwalificatieplek naar Revokez overging.

Këlthrag van Divided Gaming

Het team met de meeste afgevaardigden is deze Nationals het Belgische Divided Gaming. Zij hebben maar liefst drie spelers onder de gekwalificeerden: Këlthrag, Dreadhead en Thahihi. Op de tweede plaats staat Obsidian Thieves, wie met Ruttie en Martooka twee afgevaardigden hebben. Er zijn verder nog zeven teams die elk één gekwalificeerde speler hebben: mCon esports Rotterdam met Maxvdp, Helios Gaming met SaucisseSwan, Absolute Legends met Insania, Mouseplayz Esports met Revokez, Glorious Gaming met Dinx, IceWolves Esports met Floki en GameFist met TheFlash. Goudhout, Develline, Ti5o en Narra maken geen deel uit van een team.

Thahihi van Divided Gaming

De finales van de Hearthstone Topdesk Nationals vinden deze zondag plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. De Belgische spelers zullen vanuit huis spelen vanwege het negatieve reisadvies naar de provincie Zuid-Holland vanuit de Belgische regering. Het toernooi zal live te volgen zijn op het Twitch kanaal van EGA.