Nieuws

Finalisten Hearthstone Topdesk Nationals van 12 december bekend

8 december 2020, 21:01

Na twee maanden aan kwalificatietoernooien zijn de zestien spelers bekend die mee zullen doen aan de finales van de Hearthstone Topdesk Nationals aanstaande zaterdag. Tien Nederlanders en zes Belgen gaan strijden om de hoofdprijs van €200 en de eer om zich kampioen van de Benelux te mogen noemen.

De zestien spelers die deze zondag om de totale prijzenpot van €500 gaan strijden zijn de regerend kampioen Goudhout, Thahihi, Ruttie, Benene, Dinx, Maxvdp, Këlthrag, Ythehunter, Dreadhead en Mechnificant uit Nederland, en Martooka, FenixHunter, Aikoio, JaouadR, Floki en TheFlash uit België.

Grote delegatie Divided Gaming

Het team met de meeste afgevaardigden is deze Nationals het Belgische Divided Gaming. Alle vijf spelers van dit team hebben zich weten te kwalificeren: Ythehunter, Mechnificant, Këlthrag, Dreadhead en Thahihi. Op de tweede plaats staat Obsidian Thieves, wie met Ruttie, Aikoio en Martooka drie afgevaardigden hebben. mCon Esports Rotterdam heeft twee afgevaardigden in Maxvdp en Benene. Er zijn verder nog vier teams die elk één gekwalificeerde speler hebben: IceWolves Esports met FenixHunter, Gaming Alliance met JaouadR, Glorious Gaming met Dinx en GameFist met TheFlash. Goudhout en Floki maken allemaal geen deel uit van een team.

De finales van de Hearthstone Topdesk Nationals vinden deze zaterdag plaats. In verband met de in Nederland geldende coronamaatregelen zal het toernooi geheel online plaatsvinden. Het toernooi zal live te volgen zijn op het Twitch kanaal van Esports Game Arena.