Nieuws

Floppers Hop Fish, Chili Fish en Thermal Fish nieuw in Fortnite Season 4

27 augustus 2020, 11:46

Fortnite Season 4 brengt een heleboel nieuwe content, waaronder ook nieuwe consumables. Dit zijn items die je kunt innemen om bijvoorbeeld te healen. In Season 4 zijn er nieuwe zogeheten Floppers toegevoegd.

Floppers zijn vissen die je uit het water kunt halen met een hengel. Ook kun je de vissen vinden in koelboxen op bepaalde plekken. De Floppers gaven je voorheen 50 HP terug, maar in Season 4 is dit verlaagd naar 40 HP. Je kunt maximaal 4 Floppers bij je dragen.

In Fortnite Season 4 zijn ook speciale Floppers toegevoegd. Iedere Flopper heeft een uniek effect. We zetten ze voor je op een rijtje:

Hop Fish/Hop Flopper

Als je dit item gebruikt kun je tijdelijk hoger springen dan normaal en zweef je een beetje door de lucht. Dit is vergelijkbaar met de Hop Rocks uit Fortnite Chapter 1 Season 4. Je kunt je met een Hop Fish sneller door de map bewegen door over objecten heen te springen waar je normaal gesproken niet overheen zou kunnen zonder te bouwen.

Embedded content: https://twitter.com/StreakyFly/status/1298892246868262912?s=20

Chili Fish/Chili Flopper

De Chili Fish/Flopper oogt als een exacte kopie van de Pepper die je ook kunt eten in Fortnite. De Chili Flopper laat je voor beperkte tijd sneller rennen waardoor je in korte tijd langere afstanden af kunt leggen. Verder lijkt de Chili Flopper geen effect te hebben.

Embedded content: https://twitter.com/StreakyFly/status/1298892751640158211?s=20

Thermal Fish/Thermal Flopper

De Thermal Fish lijkt de eerste echt gloednieuwe Flopper te zijn in Fortnite Season 4. Na het eten van de vis verandert je view in de welbekende Thermal view, waardoor je verschillende temperaturen kunt 'zien'. Zo kun je tegenstanders makkelijker spotten en heb je dus een voordeel in een gevecht. Ook dit effect is uiteraard tijdelijk.

Embedded content: https://twitter.com/StreakyFly/status/1298889738028539905?s=20

Fortnite Season 4

Het nieuwe seizoen brengt veel niewue content met zich mee. Zo zijn er weer talloze vaulted en unvaulted items/wapens, is de map een beetje veranderd en is er natuurlijk weer een nieuwe Battle Pass met gloednieuwe skins.