Nieuws

Flyquest knikkert TSM uit play-offs LCS en treft nu Evil Geniuses

Flyquest knikkert TSM uit play-offs LCS en treft nu Evil Geniuses

13 april 2020, 11:14

In de kwartfinales van de losers bracket in de Amerikaanse play-offs is TSM uitgeschakeld door Flyquest na vijf lange games. TSM kwam goed op stoom na een backdoor van midlaner Bjergsen in game 1, maar verloor toen tweemaal op rij. In de vierde game brachten ze de score nog gelijk op maar uiteindelijk was Flyquest alsnog het betere team. Hiermee gaat Flyquest door naar de halve finales, waar ze Evil Geniuses treffen in de slag om het laatste ticket naar de finales van 19 april.

Ignar, de support van Flyquest, speelt vaak agressieve supports om daarmee goed samen te kunnen werken met zijn midlaner PowerOfEvil. Ignar: “Ons team is redelijk stabiel aan het begin van de games, dus kunnen we vaak champions pakken die beter zijn hoe langer de game doorgaat. Omdat agressieve support-champions vaak goed zijn van het midden tot het einde kan ik een grote impact maken voor het team.”

Embedded content: https://twitter.com/IgNarLoL/status/1249503373537116160?s=20

TSM had de vierde game met overtuiging gewonnen, dus was het nog even spannend voor Flyquest. Volgens Ignar had dit geen directe impact. “We hadden naar ons gevoel pech de vierde game. We zeiden gewoon tegen onszelf dat we betere spelers waren, en uiteindelijk klopte dat dus,” aldus Ignar.

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk