Nieuws

Alle content die onderweg is in de Fortnite 17.21 update

Alle content die onderweg is in de Fortnite 17.21 update

De aankomende Fortnite 17.21 update brengt een verzameling aan nieuwe content voor Fortnite Chapter 2 Season 7. Met een nieuw wapen, de komst van Rift Zones en een concert van een wereldberoemde ster belooft dit een interessante patch te worden. Ook is de Inflate-A-Bull gefixed en weer toegankelijk in competitive: het item maakte spelers soms onzichtbaar.

Het huidige seizoen draait alweer een tijdje mee, en in de tussentijd kregen we al eerder te maken met grote updates gedurende Season 7. Zo kwam de Fortnite 17.10 update met een flinke verzameling aan nieuwe content, met onder meer skins, styles en wapens. Dit kwam nog bovenop de al indrukwekkende verzameling aan content die beschikbaar is via de Season 7 Battle Pass en de wapens die werden toegevoegd aan het begin van Season 7.

We hebben in dit artikel alle aankomende content van de Fortnite 17.21 update voor je op een rijtje gezet. De update wordt verwacht in de nacht van 27 op 28 juli.

Fortnite Grab-itron wapen

De eerste toevoeging in de 17.21 update is de Grab-itron, een wapen dat eerder te zien was in de trailer van Season 7. Met dit geweer kun je voorwerpen pakken en gooien: denk hierbij aan de Gravity Gun van Half-Life.
Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1418267930777772038?s=20
Het wapen zat al in de gegevens van Fortnite sinds de vorige 17.20 update, maar wordt in 17.21 pas echt beschikbaar. Het wapen zelf doet geen schade, maar de objecten die je ermee gooit doen dat wel.

De terugkeer van Rift Zones in Fortnite

De komst van Rift Zones naar Fortnite is officieel bevestigd met de 17.21 update. Rift Zones keren terug na een paar seizoenen van afwezigheid. Waar vroeger de Rift Zones werden gemaakt door Rift Beacons, gebeurt dat nu door het alien-moederschip.
Embedded content: https://twitter.com/HYPEX/status/1417856313636294656?s=20
De Rift Zones veranderen de regels in een bepaald gedeelte van de map: denk aan lage zwaartekracht, of zelfs een totaal nieuwe locatie. Waar de Rift Zones gaan komen in de aankomende paar weken, moeten we nog even afwachten.

Ariana Grande Fortnite concert & skin

Hoewel het al was gelekt naar aanleiding van de data in de 17.20 update, lijkt het erop dat popster Ariane Grande een concert gaat geven in Fortnite. Daarmee stapt ze in de voetstappen van artiesten als Marshmello en Travis Scott, die eerder indrukwekkende concerten hielden in Fortnite.

Naast het concert krijgt Grande naar verluidt ook een eigen skin in Fortnite. Beelden of details daarover zijn nog niet bekendgemaakt, maar worden naar verwachting snel vrijgegeven.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate