Nieuws

Alles over de Fortnite Battle Royale V21.10 update

Alles over de Fortnite Battle Royale V21.10 update

Epic games heeft op dinsdag 6 juli de nieuwste Fortnite Battle Royale update uitgebracht, waarin onder andere Darth Vader's lightsaber, super styles en een nieuwe verzameling Naruto skins hun opwachting maakten.

V20.10, zoals de update heet, is de eerste grote mid season update van Fortnite Chapter 3 Season 3, en hier vind je alles wat je moet weten over de nieuwe toevoegingen!

Darth Vader verschijnt in nieuwe update

De grootste toevoeging die tijdens deze update is gemaakt, is natuurlijk de komst van Darth Vader. De slechterik van de Star Wars franchise probeert samen met zijn leger van Stormtroopers het Fortnite-eiland over te nemen.

Aan jouw de taak om hem, en zijn leger aan Stormtroopers, te stoppen, wat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan is. Mocht het je lukken om de Sith Lord te verslaan wordt je daar natuurlijk wel voor beloond. Iedereen die erin slaagt de iconische Star Wars-schurk af te troeven, kan Darth Vaders lightsaber claimen. Deze lightsaber is een gloednieuw mythisch wapen dat als een boemerang naar spelers kan worden gegooid.

Super styles nu beschikbaar

Tijdens elk Fortnite-seizoen krijgen spelers de mogelijkheid om meerdere 'Super Style' skins te ontgrendelen voor de Battle Pass-skins. De skins zijn meestal gethematiseerd rond kleuren zoals goud, paars of zelfs regenboog.

De Super Styles voor de Fortnite Chapter 3 Season 3 Battle Pass skins zijn nu dus toegevoegd. Je kunt de Skin Styles: Platinum Rift, Lapis Slurp en Auric Blaze voor Evie, Sabina, Malik, Adira en Stormfarer nu ontgrendelen.

Tweede batch Naruto skins verschijnen binnenkort

Het vorige crossover-event van Naruto was een van de meest populaire samenwerkingen in de geschiedenis van Fortnite, dus het is dan ook niet zo gek dat meer personages zich bij de iconische anime-ninja zullen voegen in deze update.

Er zijn, in Tokyo, een aantal fortnite posters gespot waarop Gaara, Itachi, Orochimaru en Hinata, te zien zijn. Het is dan ook vrij aannemelijk dat deze vier skins toegevoegd gaan worden aan de Battle Royale. De skins zijn waarschijnlijk op 24 juni in de item shop beschikbaar.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann